Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen
Huidige stand: 2703 Bijbels

Over deze actie

Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen

De Bijbel: het levende Woord! 
De Bijbel is het levende Woord van God. Het is het meest gelezen en één van de meest invloedrijke boeken ter wereld. God gebruikt het Woord om mensenlevens te veranderen. Ook vandaag! En er zijn miljoenen mensen die nog nooit een Bijbel in handen hebben gehad. Zelfs tienduizenden christenen hebben nog geen eigen exemplaar. Via de potgrondactie “Plant een Bijbel” werden vorige jaren duizenden Bijbels geschonken aan christenen. Helpt u dit jaar (weer) mee om nog meer Bijbels te verspreiden?

Schenk een Bijbel
Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) wil christenen in vervolging en armoede een eigen Bijbel geven. Het is voor hen een bezit van onschatbare waarde! Er is toenemende vraag naar Bijbels om te verspreiden onder andersgelovigen, zoals hindoes en moslims. Ook zij hebben het Evangelie dringend nodig.  Door mee te doen aan de potgrondactie helpt u Gods Woord te planten in landen als Pakistan, Nepal, India, Irak en Oeganda. Mogen we op u rekenen?
 • Bestellen
  U kunt t/m 24 februari 2018 zakken potgrond bestellen voor € 4,50 per zak (40L). De potgrond is universeel bruikbaar voor binnen en buiten.
 • Ophalen
  D.V. op zaterdag 10 maart 2018 kunt u (tussen 10.00 uur en 16.00 uur) uw bestelling ophalen bij het afhaalpunt in uw buurt.
 • Geven
  Met de opbrengst van 2 zakken potgrond geeft u een Bijbel voor vervolgde christenen. Geen potgrond nodig? U kunt alsnog Bijbels schenken.
Meer doen voor de actie?
 • Word zelf een ophaalpunt. Hoe meer ophaalpunten, verspreid over heel Nederland, hoe groter de actie kan worden. Meld u hier aan!
 • Maak deze actie bekend, bijvoorbeeld in uw kerkblad of via de sociale media.
 • Vraag hier de actiefolders aan en verspreid ze in uw buurt. Of kunt ook mailen naar info@stichtinghvc.nl of bellen: 0183-563628.
“Die in het huis des HEEREN  geplant zijn, dien zal gegeven worden te groeien in de voorhoven onzes Gods” (Psalm 92:14)

  DONEREN