Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen
Huidige stand: 6314 Bijbels

Over deze actie

Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen

Eigen Bijbel
De zevende editie van de landelijke HVC potgrondactie ‘Plant een Bijbel’ staat gepland op D.V. 20 maart 2021. Elke twee zakken potgrond leveren een Bijbel op voor vervolgde christenen. En die zijn hard nodig! De vraag naar Bijbels neemt toe, onze projectleiders kennen tienduizenden christenen die hunkeren naar een eigen exemplaar. Soms gaat één Bijbel de hele familie rond of hebben christenen slechts enkele bladzijden in bezit. Regelmatig vragen ze daarom aan evangelisten en dominees uit het HVC-netwerk om een complete Bijbel. Hun ogen spreken boekdelen. Ze weerspiegelen het verlangen om de Schriften te onderzoeken en om meer over Jezus Christus te leren. Helpt u HVC mee om dit verlangen te vervullen?

Schenk een Bijbel
U kunt heel eenvoudig helpen door potgrond te bestellen of door te doneren. Van de opbrengst worden Bijbels verspreid in landen als India, Pakistan en Irak. Ook vinden Bijbels hun weg naar Noord-Korea en China. Daarvoor vinden we steeds weer nieuwe wegen en technieken. Laat christenen in de verdrukking niet met lege handen staan! Een eigen Bijbel is onmisbaar. Onze droom is om in 2021 dankzij de potgrondactie 5.000 Bijbels weg te geven. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?
 • Bestellen
  U kunt t/m zaterdag 27 februari 2021 zakken potgrond bestellen voor € 4,50 per zak (40L). De potgrond is universeel bruikbaar voor binnen en buiten.
 • Ophalen
  D.V. op zaterdag 20 maart 2021 kunt u (tussen 10.00 uur en 14.00 uur) uw bestelling ophalen bij het afhaalpunt in uw buurt.
 • Geven
  Met de opbrengst van 2 zakken potgrond geeft u een Bijbel voor vervolgde christenen. Geen potgrond nodig? U kunt alsnog Bijbels schenken.
Meer doen voor de actie?
 • Word zelf een ophaalpunt. Hoe meer ophaalpunten, verspreid over heel Nederland, hoe groter de actie kan worden. Meld u hier aan!
 • Maak deze actie bekend, bijvoorbeeld in uw kerkblad of via de sociale media.
 • Vraag hier de actiefolders aan en verspreid ze in uw buurt. Of kunt ook mailen naar info@stichtinghvc.nl of bellen: 0183-563628.
“Gaat heen in de gehele wereld, predikt het Evangelie allen creaturen.” (Markus 16:15)

  DONEREN