Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen
Huidige stand: 2621 Bijbels

Over deze actie

Potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen

De Bijbel: Licht in de duisternis!
De Bijbel is een lamp voor de voet en een licht op het pad. God gebruikt Zijn Woord om in de duisternis met Zijn Licht te schijnen. In veel gebieden op deze wereld zijn echter weinig Bijbels. Ook veel christenen hebben niet de beschikking over een eigen Bijbel. Via de potgrondactie “Plant een Bijbel” werden vorige jaren duizenden Bijbels geschonken aan christenen. Een eigen Bijbel helpt hen een lichtend licht te zijn. Helpt u dit jaar (weer) mee om nog meer Bijbels te verspreiden?

Schenk een Bijbel
Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) wil christenen in vervolging en armoede een eigen Bijbel geven. Het is voor hen een bezit van onschatbare waarde! Er is toenemende vraag naar Bijbels om te verspreiden onder andersgelovigen, zoals hindoes en moslims. Ook zij hebben het Evangelie dringend nodig.  Door mee te doen aan de potgrondactie helpt u Gods Woord te planten in landen als Noord-Korea, China, Pakistan, India en Irak. Mogen we op u rekenen?
 • Bestellen
  U kunt t/m 28 februari 2019 zakken potgrond bestellen voor € 4,50 per zak (40L). De potgrond is universeel bruikbaar voor binnen en buiten.
 • Ophalen
  D.V. op zaterdag 16 maart 2019 kunt u (tussen 10.00 uur en 16.00 uur) uw bestelling ophalen bij het afhaalpunt in uw buurt.
 • Geven
  Met de opbrengst van 2 zakken potgrond geeft u een Bijbel voor vervolgde christenen. Geen potgrond nodig? U kunt alsnog Bijbels schenken.
Meer doen voor de actie?
 • Word zelf een ophaalpunt. Hoe meer ophaalpunten, verspreid over heel Nederland, hoe groter de actie kan worden. Meld u hier aan!
 • Maak deze actie bekend, bijvoorbeeld in uw kerkblad of via de sociale media.
 • Vraag hier de actiefolders aan en verspreid ze in uw buurt. Of kunt ook mailen naar info@stichtinghvc.nl of bellen: 0183-563628.
“Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht voor mijn pad.” (Psalm 119:105)

  DONEREN